Vänligen Observera att för ombokning av befintliga tider eller avbokning behöver du logga in på Mina sidor.

Nedan finner du några filmer om hur olika behandlingar utförs 

​​​​​​​

t

Digitalt avtryckstagning


I ett led att stå i framkant med utvecklingen har vi nu införskaffat en digital scanner, det senaste tekniken inom digital avtryckstagning.

Om du någon gång har fått ta ett avtryck av dina tänder, så vet du att det kanske inte är det mest behagliga att göra. För det första så kan det ta flera minuter innan det stelnar och är det större avtryck så kan det kännas jobbigt att ha en stor avtrycksmassa i munnen. Blir det dessutom inte bra så måste man ibland ta avtrycket ytterligare en gång.

Men dessa avtryck är nödvändiga i vissa fall, t ex vid framställning av kronor och broar. En digital scanner ersätter det traditionella avtrycket, en scanner läser av bettet och tänderna som sedan skickas som en fil till laboratoriet som framställer arbetet på ett mycket preciserat sätt.

Fördelarna med att scanna är många, såklart är det behagligare för dig som patient och det tar inte lång tid. Precisionen är mycket högre och hanteringen som sker digitalt är säkrare och snabbare i kommunikationen mellan kliniken och laboratoriet.

     

Vi har nära samarbete med utvalda specialister för att säkerställa kvalitet på våden du erbjuds

Något du undrar över?

Informativt beslut

Det är väldigt viktigt för oss att involvera dig i din behandling så du känner dig delaktig i de beslut som behöver fattas. kontakta oss så går vi noga igenom dina frågeställningar antingen via telefon eller efter avtalad tid på praktiken.